Bedste bonus

Hvilken bonus er den bedste?

Når du skal sammenligne bookmakernes bonusser, så er der en række ting, som du skal være opmærksom på. I denne artikel fokuserer vi på typen procentvis bonus på indbetaling, som er nok den mest almindelige bonus tilgængelig i Danmark.

Størrelsen

Størrelsen er naturligvis vigtig. Der er ikke meget ved at få en bonus 1 krone uanset om kravene til gennemspilning er utrolig lette. Derfor skal du selvfølgelig kigge på tilbuddets størrelse. For bonusser til nye kunder varierer disse typisk i Danmark mellem 500 til 1.500 kroner. Men vær samtidig opmærksom på at en 100% bonus på indbetaling på 500 kroner er præcis lige så god som en bonus til 1.500 kroner, hvis du alligevel kun har tænkt dig at indbetale 500 kroner. Kig derfor alene på størrelsen op til det niveau, som du har tænkt dig at indbetale til.

Den procentvise størrelse

Du skal altid fokusere på den procentvise størrelse af bonussen, og jo højere procent, desto bedre. Årsagen er simpelthen, at med en 50% bonus på din indbetaling, så risikerer du et tab på det dobbelte værdi af bonus, mens du kun risikerer en enkelt gange bonus på en 100% bonus. Typisk er bonus på første indbetaling hos en bookmaker med dansk licens på 100% af din første indbetaling, men enkelte kører med 50%. Der kan være andre ting, som taler for at en specifik bonus med 50% kan være bedre end en anden med 100%, men for netop dette punkt skal du gå efter den højeste procent.

Krav til gennemspilning

Dette er et af de punkter, som du skal være særlig opmærksom på, og det er også her at bookmakeren sikrer sig mod at bonusser blot bliver til penge, som du kan samle op fra gulvet. En bonus kommer altid med et krav til gennemspilning. Typisk vil et sådant krav til en 100% bonus på indbetaling være være omkring 8-12 gange størrelsen på bonussen. Du skal være særligt opmærksom på, at nogle spiludbydere angiver dette som eksempelvis 5 gange bonus og indbetaling. Ved en 100% bonus vil dette være 10 gange størrelsen på bonussen, men det på en 50% bonus vil være 15 gange størrelsen på bonussen. Hvis procenten er 100%, så vil det altid være det dobbelte, når der skrives X gange bonus og indbetaling, mens du ved andre procentvise størrelser lige må have gang i lommeregneren inden du blot blankt accepterer.

En anden ting, som du skal være opmærksom på, at hvorvidt der kræves noget af dig inden du får bonussen. Nogle spiludbydere kræver nemlig, at du spiller for hele din indbetalingen inden du få bonussen, hvilket du bør tillægge til kravet for omsætning. Hvis du eksempelvis har en bonus på 50% af dine indbetaling, hvor du skal omsætte bonus og indbetaling 5 gange efter modtagelsen af bonus, men samtidig skal spille for din indbetaling inden du modtager bonussen, så er kravet til omsætning i virkeligheden 17 gange størrelsen på bonus.

Minimum odds i krav til omsætning

Ved alle bonusser i Danmark er det kutyme, at bookmakeren skriver et minimum odds på spil førend de tæller med om kravet til omsætning. Dette varierer typisk mellem 1.2 og 2.0. Dette kan have stor betydning for dine spil og din bonus. Typisk vil bookmakeren margin på favoritter være mindre, og dermed kan du lettere holde dine penge hjemme ved at spille på lave odds. To tilsvarende bonusser, hvor den ene har minimum odds på 1.4 og den anden 1.7, så er den første klart at foretrække.

Bookmakerens generelle odds

En anden ting, som mange ofte glemmer at kigge på er bookmakerens generelle odds. Her er der altså stor forskel på, om bookmakeren har en teoretisk margin på 4% eller 8%. Hvis du skal omsætte din bonus 10 gange, og har en gennemsnitlig viden om spil, så vil du ved den ene miste 33% procent af din bonus, mens du ved den anden vil miste 54% af din bonus. Faktisk vil du i dette eksempel være lige godt stillet, hvis bookmakeren med 4% margin havde dobbelt så højt krav til gennemspilning.

Tid til at gennemføre krav til gennemspilning

Nogle bookmakere tilbyder dig 60 dage til at gennemføre kravene til gennemspilning, mens andre tilbyder 90 og op til 120 dage til at gennemføre disse. Længere tid er naturligvis klart at foretrække, eftersom det giver dig bedre mulighed for at vente på de rigtige spil og foretage nogle kvalificerede valg. Derudover skal du ved 60 dage lige være opmærksom på, om du skal på et par ugers ferie i denne periode, for så kan det godt være svært at nå det på den resterende tid.

Bonusser på Bedstebonus.dk

Vi fortæller om alle de bonusser, som vi finder interessante hos bookmakere med licens til at udbyde spil i Danmark, men vi beder dig om selv at benytte informationen fra denne artikel til at foretage et kvalificeret valg af bonus.

Andre typer af bonusser

Hos eksempelvis Bet365 finder man en lang række andre, men også interessante bonusser, og du kan benytte nogle af de samme redskaber til at vurdere disse. Nogle af bonusserne tilbyder højere odds, mens andre byder på tilbyder pengene tilbage ved bestemte udfald.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *