Bwin bonus

Startbonus hos Bwin

Vi har tidligere fortalt, at Bwin er kommet tilbage på det danske marked, og nu er tiden kommet til at se lidt nærmere på, hvilken bonus, de tilbyder.

Her er tale om en helt klassisk god bonus på 100% af din første indbetaling op til 1.000 kroner. For at kvalificere dig til bonussen skal du oprette dig og minimum indbetale 100 kroner til din konto. Som ved alle andre bonusser, så er der nogle krav som skal opfyldes førend pengene endeligt er dine. Hos Bwin er disse krav, at du skal omsætte bonusbeløbbet 6 gange til minimum odds 1.70 førend du kan udbetale pengene. Dette anser vi for forholdsvis beskedne krav, som er bedre end gennemsnittet hos danske bookmakere.

Hvis du har modtaget den maksimale bonus på 1.000 kroner, så skal du altså omsætte for 6.000 kroner før du anmoder om en udbetaling.

Vi anbefaler i øvrigt at du læser denne opdaterede anmeldelse af Bwin.